Kiitos!

Kiitoskirje läheisille.

Kiitos, isä! Kiitos, kun näytit esimerkilläsi, että töihin lähdetään reippaasti hyvillä mielin, koska päivästä on tulossa mahtava! Kiitos kun laitoit mut työskentelemään, noh, niska limassa, että ymmärsin rahan arvon. Myönnän: osasin todella arvostaa ekaa työtäni, jossa en siirrellyt puutavaraa pinosta toiseen (kiitos Hilkka ja Tarmo kesätöistä kukkien myyjänä!).

Kiitos, äiti ja isä, että autatte, kun omat varat eivät riitä unelmien toteuttamiseen. Tämän takia on helpompaa unelmoida suuria. Kiitos tuesta ja seikkailunhalusta! Kiitos, että otitte meidät mukaan matkoille. Tajusin, että koko maailma voi olla koti.

Kiitos, äiti! Kiitos, että muistutit opiskelupaikan valinnan edessä tyytyväisyyden työhön olevan tärkeämpää, kuin sen, mitä siitä tienaa. Kiitos, että asetit rajoja. Vain harvoin ne ylitin... Kiitos, että kokkaat herkkuja, kun tuun käymään. Kiitos, että loihdit kodin tunnun sisustamalla jatkuvasti, vaikka se kellertävä sohva olikin outo valinta. Joulu kotona on parasta mitä tiedän. Se tunnelma ja perinteet ovat yksinomaan sun ansiota!

Kiitos mamma ja paappa, että eläkeikä vaikuttaa vuosien lomalta. Sillä silloinhan käytetään aika rakkaimpien harrastusten parissa. Poimitaan marjoja, pilkotaan puita, leivotaan (vaikka aamusta iltaan), ehostetaan puutarhaa ja kaffitellaan frendien kanssa joka toinen päivä.

Kiitos Jenni, että opetit avoimuutta meidän juroperheessä. Kiitos, kun osoitit, ettei haittaa vaikka omaa tietään joutuu hakea hetken. En pelkää astua välillä harhaan.
Kiitos nauruista, Juulia. Kiitos möllötyksistä, tyhmistä vitseistä ja spontaaniudesta. Kiitos, että nukuit vieressä, kun sydän oli särkynyt. Kiitos siskot, että hörskötätte!

Kiitos Ben, että pidät musta huolen ja tuet juuri niissä asioissa, missä oon heikoimmillani. Kiitos että autoit Saksaan muutossa. Kiitos, että opiskelet suomea miltei päivittäin. Kiitos, että oot järkkymätön, turvallinen ja jaksat naurattaa omilla hullutteluillasi.

Kiitos ystävät, kiitos kaverit! Miten kiitollinen oonkaan, että mun tielleni on osunut niin mahtavia tyyppejä! Ootte maailman hauskimpia! Kiitos tsempistä ja tuesta. Jokainen teistä on mulle inspiraation lähde ja toivon omaksuneeni edes vähän teidän mahtavista luonteenpiirteistä. Muutetaanko eläkeiällä kaikki Teuvalle ja kaffitellaan päivät pitkät?

In English: Happy thanksgiving!


No comments:

Post a Comment

 
Site By Designer Blogs